Braduti de Craciun


Braduti de Craciun


Ingrediente

250 g unt
250 g faina
1/2 pahar de nuci macinate
200 g zahar
ou
2 lingurite esenta vanilie
1 varf de cutit sare
75 g ciocolata cu lapte
75 g smantana de frisca
forme stea de 4 marimi, zahar praf, stelute, bilute argintii, bomboane gumate, etc pentru decor

Mod de preparare

Stelute lipite cu crema
1
Intr-un castron se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharulvanilia si oul, cateva minute, cu mixerul. Se adauga faina,nucile si sarea si se amesteca pana se incorporeaza. Se da la frigider 60 de minute
Braduti de Craciun decorati
2
Se incalzeste cuptorul la 325°F . Se intinde foaia de 3-4 mm grosime si se taie stelute, din cele 4 marimi. Se coc la cuptor 10-15 minute.
Prim plan braduti de Craciun
3
Se incalzeste smantana de frisca, se puneciocolata taiata bucatele mici si se amesteca la foc mic pana se topeste. Se lasa sa se raceasca, si cand s-a intarit se bate cu telul sau cu mixerul pana se deschide la culoare si se mai intareste.
Brazi de Craciun ambalati
4
Se lipesc fursecurile cu crema, cate doua din fiecare marime, exceptie cea mai mica marime, din care veti folosi doar o steluta. Se cerne zahar pudra si se decoreaza dupa preferinta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes