Tarta cu fructe
Ingrediente
Cantitatile sunt pentru o tava de 22 cm. diametru.Foaie:
225 g faina
150 g unt
75 g zahar sau zahar maro
1 albus
Umplutura
1 plic si jumatate de budinca de vanilie
550 ml lapte
300 g capsuni
100 g ananas
1/2 plic gelatina
Mod de preparare
Foaia:
1
Se amesteca zaharul cu untul apoi se punefaina, se framanta pana se incorporeaza, iar la sfarsit se pune albusul pentru a obtine o coca omogena. Coca se da la frigider 30 de minute invelita in folie de plastic.
2
Se unge cu grasime forma de tarta. Se intinde coca, se pune in forma si se mai da la frigider inca 20–30 minute.
3
Se da drumul la cuptor la 180°C. Se coace aproximativ 30 de minute. Verificati dupa 20 de minute daca este gata.Umplutura:
4
Se face budinca conform instructiunilor de pe cutie, in loc de 750 ml puneti 550 ml delapte. Uitati-va daca trebuie sa puneti zahar sau nu.
5
Se toarna sarlota calda in crusta si se lasa sa se racesca. Daca aveti posibilitatea puteti s-o lasati peste noapte la frigider, fara fructe.
6
Se taie fructele si se aranjeaza dupa peferinta. Se pensuleaza cu gelatina aproape rece. Se poate servi si cu frisca.
Ai pregatit prajitura acasa!
Suntem curiosi! Spune-ne cum ti-a iesit.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu