Papanasi

Papanasi

Ingrediente

350g branza de vaci
4 linguri gris
2 linguri de faina
ou
coaja rasa de la o jumatate de portocala
2 linguri zahar
zahar vanilat
ulei pentru prajit
smantana si dulceata pentru servit

Mod de preparare

1
Se amesteca intr-un castron branza de vaci cu grisuloulfainacoaja de portocalasi zaharul. Daca branza de vaci este apoasa se mai pune gris pana cand compozitia arata ca o smantana foarte groasa.
Papanas cu smantana si dulceata
2
Se fac gramajoare sau se pun cu lingura direct in uleiul incins la foc mediu. Se lasa pana isi schimba culoarea in maroniu. Se verifica primul papanas daca este facut la mijloc ca sa va dati seama daca temperatura uleiului e cea buna. Se servesc calzi cu smantana si dulceata (eventual pudrati si cu zahar pudra) .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes