Burritos


Burritos

Acesta nu este un burrito mexican autentic ci o creatie personala inspirata din meniul de la „Chipotle”.

Ingrediente

200 g carne de vita (antricot)
1 cana de orez fiert
ceapa mica
ardei gras mic
1 conserva mica de fasole (optional)
50 g cascaval
2 linguri de smantana
tortilla din faina
2-3 linguri de pico de gallo
ulei
condimente pentru fripturasaresos Tabasco

Mod de preparare

.
1
Se curata ardeiul si ceapa si se taie julienne. Se calesc in putin ulei cu apa pana se inmoaie si ceapa devine translucida. Intre timp se taiecarnea felii subtiri de 2-3 mm grosime si 2-3 cm lungime. Se freaca carnea cu putina sareTabasco sicondimente. Se incing 2-3 linguri de ulei si se prajeste pana se rumeneste frumos, la foc mare.
.
2
Se incalzeste orezul si fasolea. Se intindetortilla si se pune jumatate de orezceapa siardei calit, o lingura de smantanacascaval,fasolerosii (pico de gallo), sos Tabasco. Se ruleaza si se mananca cat este inca cald.

Sugestii

Carnea se poate face in mai multe feluri. Poate fi friptura la gratar, friptura cu sos in care se adauga Tabasco sau alt sos de ardei iuti, „barbacoa”. Puteti folosi carne de pui sau carne de porc. Se mai poate pune si guacamole, salsa cu porumb si/sau salata verde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes