Supa Laksa

Ingrediente


cuburi de supa de legume
25 g ghimbir
250 g ciuperci
ardei grasi
300 g broccoli
175 g taitei chinezesti cu ou
300 ml lapte de cocos
ardei iute rosu (optional)

Mod de preparare

1
Se pun la fiert intr-o cratita de 3l, 1200 ml de apa. Cand incepe sa fiarba se pun cubuletele de supa. Intre timp se pregatesc legumele.Ciupercile se sterg cu un servetel si se taie felii.Broccoliul de desface in buchetele. Ardeii se taie julienne. Ghimbirul, curatat de coaja, se da prin razatoarea mica.

2
Dupa ce s-au dizolvat cuburile de supa se adauga laptele de cocos si legumele. Cand supa incepe din nou sa fiarba se pun taiteii. Se fierb timp de 8-10 minute, conform instructiunilor de pe punga. Se serveste calda.

Sugestii

Laptele de cocos ramas se poate congela sub forma de cuburi.

1 comentarii:

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes