Ingrediente
1 pui pentru ciorba (fara piept si pulpe)
1 ceapa mare
2 morcovi
1 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
100 g fasole verde
100 g fidea
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors
sare, piper, leustean
Mod de preparare
1
Se spala puiul si se taie in 6-8 bucati apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate cubulete sau rondele.
2
Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute pana se fierbe si fideaua sau se urmeaza instructiunile de pe pachet.
3
Se pun rosiile si se mai lasa 5 minute. Se pune siborsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.
4
Se serveste calda cu ardei iuti murati.
Ai pregatit prajitura acasa!
Suntem curiosi! Spune-ne cum ti-a iesit.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu