Ciorba de perisoare


Ingrediente

350 g carne tocata pui, porc sau vita
2 linguri de orez
1 felie subtire de franzela
morcov
patrunjel
telina mica
ceapa mare
1/2 legatura patrunjel
o cutie 450g cu rosii
500 ml bors (optional)
sarepiper

Mod de preparare

Ingredientele pentru perisoare
1
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).
Legumele pentru supa
2
Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carneaorezulceapa ramasa, 1/4 din patrunjeltocat marut, sare si piper.
Perisoarele facute se pun in supa
3
Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-ati terminat de facut le puneti in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte.
Ciorba decorata cu patrunejelul tocat
4
Se lasa la foc mare cam 15-20 de minute. Se verifica daca au fiert legumele si perisoarele si se pun rosiil si borsul. Se mai pune apa daca este nevoie si se mai da in cateva clocote. Patrunjelul se poate pune dupa ce s-a luat dupa foc in oala sau direct in farfurie.

Ai pregatit prajitura acasa! 
Suntem curiosi! Spune-ne cum ti-a iesit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes