Ciorba de salata


Ingrediente

salata mare
ceapa
morcov
o mana de taitei
rosii (optional)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors sau o lamaie
oua
50 g costita sau bacon

Mod de preparare

Ciorba de salata
1
Se taie cubulete ceapa si morcovul. Se pun la fiert intr-o oala de 5l cu 2l de apa. Cand sunt fierte se pune fideaua. Dupa 10 min (dupa ce s-a fiert fideaua) se pune salata taiata fideluta. Se mai fierbe alte 10 minute. Se adauga rosiile si se mai fierbe inca 3 minute. Cand s-a stins focul se pune patrunjelul.
2
Separat se face o omleta din cele 2 oua sicostita putin prajita. Se taie bucatele si se pun in ciorba in ultimul clocot sau direct in farfurie.




Ai pregatit prajitura acasa! 
Suntem curiosi! Spune-ne cum ti-a iesit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes