Creier pane

Creier pane

Ingrediente

750 g creier de porc sau vitel
oua 
2 linguri de faina
2 linguri de pesmet
sare si piper
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Creierul pus la fiert
1
Se spala creierul si se pune in apa cu putina sare sa fiarba la foc mic. Se fierbe in aproximativ 20 de minute. Se formeaza spuma care se indeparteaza cu o spumiera. Se scoate si se lasa sa se raceasca, cat sa puteti sa-l manevrati. Umblati cu atentie, se rupe foarte usor.
Creierul se pus la prajit
2
Se bat ouale si se amesteca cu fainapesmetulsi putin piper. Amestecul trebuie sa fie un pic mai gros ca aluatul de clatite. Se da creierul prin acest amestec si se pune la prajit in uleiul incins. Se prajeste pe ambele fete pana se rumeneste frumos.
Creierul se pus la prajit


Ai pregatit mancarea acasa! 
Suntem curiosi! Spune-ne cum ti-a iesit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes