Oua umplute

Oua umplute

Ingrediente

oua
25-50 g pate de ficat
1/2 castravete murat
6 linguri de maioneza
3 linguri de smantana
sarepiper

Mod de preparare

Ouale, maioneza si umplutura
1
Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron. Se paseaza galbenusurile cu furculita, se adauga pateul (pentru inceput 25 de g), 3 linguri de maionezasareapiperul si se amesteca bine pana devin o pasta. Castravetele se curata de coaja si se da prin razatoarea mica. Se stoarce bine de zeama, se adauga in pasta si se amesteca bine. Se gusta si se potriveste de sarepiper, eventual se mai pune si restul de pate de ficat sau maioneza.
Oua umplute, exemplu
2
In cornet se pune pasta si se umplu scobiturile din albusuri. Daca nu aveti cornet le puteti umple cu o lingurita. Se aseaza pe un platou.
Oua umplute, posibilitate de ornare
3
Din 3 linguri de maioneza, 3 linguri desmantana si un praf de sare a se face un amestec. Aceasta maioneza se toarna peste ouale umplute. Se orneaza dupa preferinta cu gogosar murat, masline sau castravete murat.


Ai pregatit mancarea acasa! 
Suntem curiosi! Spune-ne cum ti-a iesit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete ca la mama © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes